2 Jawatan Kosong (PBAPP) Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong (PBAPP) Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Bulan Disember 2013

(PBAPP) Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang
Jawatan Kosong (PBAPP) Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Disember 2013.

Tarikh tutup: 22 Disember 2013.

Perbadanan Bekalan udara Pulau Pinang Sdn Bhd (PBAPP) telah ditubuhkan pada tahun 1999. Kami adalah sebuah syarikat Sendirian Berhad yang berfungsi sebagai pembekal air berlesen untuk Negeri Pulau Pinang di Malaysia.

Sebagai pembekal air yang holistik, tanggungjawab kami merangkumi pengekstrakan air mentah; rawatan air mentah; pengagihan dan pembekalan air terawat; dan bil untuk perkhidmatan bekalan air.

Operasi di PBAPP terutamanya menjurus ke arah petunjuk prestasi utama dan keputusan. Syarikat induk kami, PBA Holdings Bhd, disenaraikan di papan utama dalam pasaran saham Malaysia.

Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd (PBAPP) mempelawa calon yang berminat, layak dan berintegriti tinggi untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd (PBAPP) ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd (PBAPP) yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!