3 Jawatan Kosong (UMK) Universiti Malaysia Kelantan Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong (UMK) Universiti Malaysia Kelantan Bulan Disember 2013

(UMK) Universiti Malaysia Kelantan
Jawatan Kosong (UMK) Universiti Malaysia Kelantan Disember 2013.

Tarikh tutup: 16 Disember 2013.

Universiti Malaysia Kelantan (UMK) telah  diumumkan penubuhannya semasa pembentangan RMK ke-9 oleh YAB Perdana Menteri Malaysia pada 31 Mac 2006. Penubuhan universiti Malaysia Kelantan kemudiannya diluluskan dalam Mesyuarat Jemaah Menteri pada 14 Jun 2006 dan seeterusnya diperbadankan pada 01 September 2006 sebagai Universiti Awam yang ke-19 ditubuhkan oleh Kerajaan Malaysia.

Universiti Malaysia Kelantan (UMK) ialah Universiti berteraskan keusahawanan yang mengutamakan pendidikan keusahawanan dalam tiga kelompok utama bidang pengajian iaitu keusahawanan & perniagaan, teknologi kreatif & warisan dan agro-industri & sains sumber asli sejajar dengan visi dan misi yang telah ditetapkan masing-masing.

UMK memerlukan calon yang boleh bekerja dengan pengawasan yang minimum (independent), bekerja dalam satu pasukan (teamwork), dinamik, kreatif dan inovatif untuk membangun universiti. Individu yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan-jawatan kosong seperti yang disenaraikan berikut:

01. Pegawai Tadbir N41
02. Pembantu Penyediaan Makanan N17
03. Pembantu Perpustakaan S17

Cara memohon:

a) Borang permohonan boleh diisi secara online di pautan di bawah (Pemohon tidak perlu menghantar salinan hardcopy borang permohonan).


b) Pemohon-pemohon yang sedang berkhidmat dalam perkhidmatan Kerajaan/ Badan Berkanun hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing bersama salinan Kenyataan Perkhidmatan yang kemaskini dan salinan Laporan Penilaian Prestasi Tahunan. Borang permohonan yang tidak lengkap diisi akan ditolak termasuk tidak menyertakan salinan dokumen yang dikehendaki dan permohonan yang lewat diterima tidak akan dilayan.

c) Iklan asal jawatan kosong UMK ini boleh dirujuk melalui pautan disediakan ini:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!