4 Jawatan Kosong Bank Islam Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

4 Jawatan Kosong Bank Islam Bulan Disember 2013

Bank Islam
Jawatan Kosong Bank Islam Disember 2013.

Tarikh tutup: 15 Disember 2013.

Melalui rangkaian perniagaan yang seluas 131 cawangan dan lebih daripada 1200 terminal layan diri di seluruh negara, Bank Islam melengkapkan senarai dengan lebih daripada 70 produk kewangan dan perkhidmatan inovatif dan canggih ditawarkan, setanding dengan rakan-rakan perbankan lain yang konvensional.

Dari pembiayaan tradisional, simpanan dan pelaburan jenis produk khusus untuk pelanggan individu pada tahun-tahun awal penubuhannya, kini pelbagai produk kewangan berlandaskan Syariah, Perkhidmatan dan perniagaan penyelesaian dengan ketara diperkembangkan untuk memenuhi keperluan kewangan yang cepat berubah-ubah untuk pelanggan dari semua kategori termasuk yang berkaitan dengan pembiayaan mikro, pengurusan kekayaan, pasaran modal, Perbendaharaan dan produk berstruktur.

Bagi bulan Disember ini, Bank Islam dengan sukacitanya mempelawa calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan untuk memohon jawatan kosong yang mereka tawarkan di bawah:

01. Senior Manager
02. Penyelia Cawangan
03. Jurunilai Emas
04. Juruwang

Cara memohon:

a) Interested candidates are encouraged to send an application online through:

--> career@bankislam.com.my

b) Only shortlisted candidates will be notified.

c) Iklan asal jawatan kosong Bank Islam ini boleh dicapai melalui pautan yang disertakan berikut:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!