4 Jawatan Kosong (KUIN) Kolej Universiti Insaniah Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

4 Jawatan Kosong (KUIN) Kolej Universiti Insaniah Bulan Disember 2013

Jawatan Kosong KUIN
Jawatan Kosong (KUIN) Kolej Universiti Insaniah Disember 2013.

Tarikh tutup: 22 Disember 2013.

Kolej Universiti Insaniah (KUIN) adalah Universiti milik kerajaan negeri Kedah dan berdaftar dengan pihak Kementerian Pengajian Tinggi [KPT/JPS/DFT/VS/K03].

IUC yang dahulunya dikenali sebagai Institut Agama Islam Negeri Kedah Darul Aman (INSANIAH) telah dinaiktaraf kepada Kolej Universiti Insaniah pada 15 Mei 2006. IUC bercita-cita untuk menjadi pusat ilmu yang bertaraf antarabangsa dalam usaha melahirkan graduan yang mampu untuk menimba ilmu dalam bidang-bidang profesional dan agama ke arah mencapai kecemerlangan di dunia dan akhirat. Integrasi antara akademik dari luar negara dan dalam negara menarik ramai pelajar tempatan serta antarabangsa dari Republik China, Iraq, Kemboja, Thailand, Indonesia, Singapura, Brunei, India dan lain-lain.

Permohonan adalah dipelawa daripada seluruh warganegara Malaysia yang layak, mahir dan amanah menjalankan tugas untuk mengisi kekosongan jawatan di bawah:

01. Juruteknik J17
02. Pegawai Undang-Undang L41
03. Ketua Penolong Bendahari W48
04. Bendahari W54

Cara memohon:

a) Calon hendaklah memohon secara online di laman web KUIN melalui pautan berikut:


b) Permohonan yang lengkap hendaklah mengemukakan maklumat diri beserta sekeping gambar berukuran pasport dan salinan sijil-sijil berkaitan yang disahkan beserta Wang Pos sebanyak RM5.00 di atas nama Bendahari Kolej Universiti INSANIAH.

c) Borang dan dokumen berkenaan hendaklah dicetak dan dipos/dihantar kepada:

Pendaftar,
Kolej Universiti INSANIAH,
Lebuhraya Sultanah Bahiyah,
05350 Alor Setar, Kedah.

d) Iklan asal Jawatan Kosong (KUIN) Kolej Universiti Insaniah boleh dicapai melalui pautan ini:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!