5 Jawatan Kosong (JPM) Jabatan Perdana Menteri Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

5 Jawatan Kosong (JPM) Jabatan Perdana Menteri Bulan Disember 2013

Jabatan Perdana Menteri
Jawatan Kosong (JPM) Jabatan Perdana Menteri Disember 2013.

Tarikh tutup: 24 Disember 2013.

Dahulunya dikenali sebagai pentadbiran am, Jabatan Perdana Menteri. Jabatan ini kemudiannya disusun semula menjadi sembilan (9) bahagian inovasi dan pengurusan sumber manusia (BIPSM), kewangan (B. Kew), pembangunan, dalam akaun (BA), khidmat pengurusan (BKP), Audit Dalaman, Unit Komunikasi Korporat (UKK), pengurusan acara & Pejabat Penasihat Undang-undang. Semua sembilan (9) bahagian laporkan kepada pihak Timbalan Ketua Setiausaha kanan dan dibantu oleh dua Timbalan Ketua Setiausaha iaitu Timbalan Ketua Setiausaha (P) dan Timbalan Ketua Setiausaha (K & P)

Jabatan Perdana Menteri mempelawa individu yang berkemahiran, layak dan bermotivasi tinggi untuk mengisi kekosongan jawatan yang disenaraikan di bawah:

01. Pengawal Keselamatan KP11
02. Pemandu Kenderaan H11
03. Penghantar Notis N11
04. Pembantu Awam H11
05. Pembantu Operasi N11

Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Jabatan Perdana Menteri (JPM) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal Sistem Permohonan Jawatan.

b) Sila klik pautan di bawah untuk melihat secara lebih lanjut akan jawatan yang ditawarkan dan meneruskan permohonan anda. Semoga berjaya.


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!