Jawatan Kosong (AIM) Amanah Ikhtiar Malaysia Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong (AIM) Amanah Ikhtiar Malaysia Bulan Disember 2013

(AIM) Amanah Ikhtiar Malaysia
Jawatan Kosong (AIM) Amanah Ikhtiar Malaysia Disember 2013.

Tarikh tutup: 08 Disember 2013.

Amanah Ikhtiar Malaysia (AIM) ialah sebuah badan Amanah Persendirian yang ditubuhkan pada 17 September 1987 melalui Suratcara Perjanjian AIM dan didaftarkan di bawah Akta Amanah (Pemerbadanan) 1952 (pindaan 1981) (Akta 258).

Penubuhan AIM adalah rentetan daripada kejayaan Projek Ikhtiar yang merupakan satu projek penyelidikan bertindak dilaksanakan oleh Pusat Penyelidikan Dasar, Universiti Sains Malaysia dari tahun 1986 hingga 1987 di Barat Laut Selangor. Penyelidikan bertindak ini yang diketuai oleh Profesor David S. Gibbons dan Profesor Sukor Kasim adalah untuk menguji Pendekatan ini menawarkan skim pembiayaan kredit mikro berpenyeliaan rapi kepada golongan miskin untuk mengusahakan sebarang kegiatan ekonomi berasaskan kemahiran yang dimiliki sebagai usaha menambahkan pendapatan keluarga.

(AIM) Amanah Ikhtiar Malaysia dengan ini membuka peluang kepada sesiapa yang berminat dan berkelayakan untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (AIM) Amanah Ikhtiar Malaysia ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong (AIM) Amanah Ikhtiar Malaysia, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Amanah Ikhtiar Malaysia yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!