Jawatan Kosong (AKPK) Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong (AKPK) Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit Bulan Disember 2013

(AKPK) Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit
Jawatan Kosong (AKPK) Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit Disember 2013.

Tarikh tutup: 27 Disember 2013.

Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit (AKPK) telah ditubuhkan sebagai sebahagian daripada Bank Negara Malaysia (BNM) Pelan Induk Sektor kewangan, pelan 10 tahun yang bertujuan untuk membangunkan dan meningkatkan sektor kewangan negara.

AKPK diperkenalkan untuk memberikan kaunseling kewangan dan nasihat, pengurusan hutang dan pendidikan kewangan untuk membantu rakyat Malaysia yang mengambil kawalan kewangan mereka. Selain itu, kami di AKPK bertujuan untuk membantu semua individu yang mendapatkan perkhidmatan kami bukan hanya mengendalikan situasi kewangan mereka, tetapi untuk mendapat ketenangan fikiran daripada hidup hidup melalui penggunaan kredit yang bijak.

(AKPK) Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit dengan ini membuka ruang kepada calon yang berminat, bermotivasi tinggi dan berkelayakan untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (AKPK) Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong (AKPK) Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong (AKPK) Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!