Jawatan Kosong BERNAMA Radio24 Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong BERNAMA Radio24 Bulan Disember 2013

BERNAMA Radio24
Jawatan Kosong BERNAMA Radio24 Disember 2013.

Tarikh tutup: Tidak dinyatakan.

Radio24 (atau BERNAMA Radio24) adalah Stesen radio berita dan ceramah pertama di Malaysia. Stesen bebas-ke-udara bermula seawal percubaan penghantaran pada 16 Ogos 2007 jam 12:00 tengah hari dan telah dilancarkan secara rasmi pada 3 September 2007 pada 9:00 am Ia disiarkan pada frekuensi FM 93.9 Megahertz yang dahulunya digunakan oleh RTM Klasik Nasional FM. Ia juga disiarkan di Johor Bahru pada 107.5 MHz yang bermula pada Jan 2012.

Stesen siaran berita tempatan, serantau dan dunia melalui setiap jam berita, quarter-hourly berita semasa dan berita berbuka dan apabila ia berlaku melalui live bidang laporan dan telefon cross-overs. Stesen ini juga mempunyai pelbagai rancangan ceramah balik. Ia juga menyiarkan kerap, lalu lintas, cuaca dan pasaran saham laporan. Stesen ini juga menyediakan live streaming audio melalui laman web. Pada 3 Januari 2011, Stesen ini memulakan perkhidmatan mudah alih Streaming melalui telefon pintar seperti BlackBerry dan iPhone, boleh diakses melalui peranti atas pelayar internet di http://www.radio24.ada.fm

BERNAMA Radio24 membuka peluang kepada calon warganegara yang berminat, berkelayakan dan berpengalaman untuk mengajukan permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan berikut:


Cara memohon:

a) Calon yang berminat diminta membuat permohonan yang lengkap dengan menyatakan kelayakan, pengalaman bekerja, gaji sekarang dan gaji yang dipohon, nombor telefon yang boleh dihubungi, gambar berukuran pasport serta salinan sijil-sijil yang berkaitan ke alamat di bawah :

Pengurus Sumber Manusia
Pertubuhan Berita Nasional Malaysia
Tingkat 14 Wisma BERNAMA
No.28 Jalan 1/65A
Off Jalan Tun Razak
50400 KUALA LUMPUR

b) Klik nama jawatan kosong BERNAMA Radio24 di atas untuk melihat kelayakan yang diperlukan bagi jawatan kosong ini.

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!