Jawatan Kosong (BPMB) Bank Pembangunan Malaysia Berhad Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong (BPMB) Bank Pembangunan Malaysia Berhad Bulan Disember 2013

(BPMB) Bank Pembangunan Malaysia
Jawatan Kosong (BPMB) Bank Pembangunan Malaysia Berhad Disember 2013.

Tarikh tutup: 20 Disember 2013.

Bank Pembangunan Malaysia Berhad (BPMB) telah ditubuhkan pada 28 November 1973 dan mula beroperasi pada 8 Jun 1974. BPMB mendarat peranannya penting yang pertama dalam industri Malaysia dengan membantu usahawan-usahawan yang terlibat dalam industri kecil dan sederhana melalui penyediaan pelbagai kemudahan pembiayaan; latihan dan khidmat nasihat, terutamanya kepada usahawan Bumiputera.

BPMB mencapai satu lagi kejayaan pada Disember 1998 dengan menyediakan pembiayaan bagi projek-projek infrastruktur, terutamanya kerajaan disokong projek. Memulakan lagi, BPMB dipertingkatkan peranannya pada awal tahun 2002 dengan menawarkan perkhidmatan pengunderaitan dan khidmat nasihat korporat kepada syarikat-syarikat yang terlibat dalam pembangunan projek-projek infrastruktur.

Bank Pembangunan Malaysia Berhad (BPMB) dengan sukacitanya mempelawa individu yang berminat, layak dan kompeten dalam menjalankan tugas untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan yang diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (BPMB) Bank Pembangunan Malaysia Berhad ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong (BPMB) Bank Pembangunan Malaysia, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Bank Pembangunan Malaysia Berhad yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!