Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang! Tapi sebelum itu, tonton video cara mendaftarkan emel ini dahulu.

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber


Jawatan Kosong KUPENA Bulan Disember 2013

KUPENA
Jawatan Kosong KUPENA Disember 2013.

Tarikh tutup: 06 Disember 2013.

Koperasi Universiti Pertahanan Nasional Malaysia Kuala Lumpur Berhad (KUPENA) ingin mempelawa Warga Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi jawatan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat dengan menghantar resume yang lengkap dan di penjuru sebelah kiri sampul surat hendaklah ditulis jawatan yang dipohon.

b) Semua permohonan hendaklah disertakan dengan salinan yang diakui sah dan juga gambar berukuran passport yang terbaru dan dialamatkan kepada:

SETIAUSAHA KUPENA
KOPERASI UNIVERSITI PERTAHANAN NASIONAL MALAYSIA KUALA LUMPUR BERHAD (KUPENA)
d/a BAHAGIAN KEPIMPINAN KORPORAT DAN PERHUBUNGAN ANTARABANGSA
UNIVERSITI PERTAHANAN NASIONAL MALAYSIA
KEM SUNGAI BESI
57000 KUALA LUMPUR
(u/p: Penyelia Koperasi)

c) Sila klik nama jawatan kosong KUPENA yang diiklankan di atas untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai kekosongan yang diiklankan ini.

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!