Jawatan Kosong (LADA) Lembaga Pembangunan Langkawi Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong (LADA) Lembaga Pembangunan Langkawi Bulan Disember 2013

(LADA) Lembaga Pembangunan Langkawi
Jawatan Kosong (LADA) Lembaga Pembangunan Langkawi Disember 2013.

Tarikh tutup: 22 Disember 2013.

Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) telah ditubuhkan oleh Kerajaan Persekutuan untuk merancang dan menggalakkkan di samping melaksanakan pembangunan di Pulau Langkawi. LADA dengan rasminya telah ditubuhkan pada tarikh 15 Mac 1990 melalui bawah Akta Lembaga Pembangunan Langkawi 1990 (Akta 423) dan diletakkan di bawah seliaan Kementerian Kewangan.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) seperti berikut:

01. Juruaudit Gred W41

Cara memohon:

a) Borang-borang permohonan boleh didapati dengan melayari laman web LADA di alamat www.lada.gov.my atau dengan mengikuti pautan di bawah:


b) Borang permohonan yang telah siap diisi hendaklah disertakan dengan salinan sijil-sijil atau salinan keputusan peperiksaan akhir bagi kelayakan yang diisyaratkan dan sekeping gambar terbaru berukuran ‘passport’, sijil kelahiran, surat berhenti sekolah dan lain-lain dokumen yang berkaitan.

c) Setiap permohonan mestilah ditulis (NAMA JAWATAN YANG DIPOHON) di bahagian atas sebelah kiri sampul. Permohonan yang telah lengkap diisi dan ditandatangani hendaklah dikemukakan ke alamat seperti di bawah:

Ketua Pegawai Eksekutif
Lembaga Pembangunan Langkawi
Tingkat 3, Kompleks LADA
Jalan Persiaran Putra
07000 Kuah, Langkawi
KEDAH DARUL AMAN
(u.p. Bahagian Sumber Manusia dan Khidmat Pengurusan)

d) Sebarang pertanyaan lanjut bolehlah menghubungi Bahagian Sumber Manusia dan Khidmat Pengurusan di talian 04-9667186/7187.

e) Iklan asal jawatan kosong LADA ini boleh dicapai melalui pautan disediakan di bawah:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!