Jawatan Kosong (NAFAS) Pertubuhan Peladang Kebangsaan Bulan Januari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong (NAFAS) Pertubuhan Peladang Kebangsaan Bulan Januari 2014

Pertubuhan Peladang Kebangsaan
Jawatan Kosong (NAFAS) Pertubuhan Peladang Kebangsaan Januari 2014.

Tarikh tutup: 09 Januari 2014.

Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS), organisasi yang ditubuhkan di bawah Akta 109 (1973) berfungsi sebagai apex untuk badan bagi Semua organisasi petani di Malaysia dengan misi korporat untuk menjadi sebuah institusi negara yang menerajui aktiviti-aktiviti Pertubuhan Peladang sebagai sebuah entiti perniagaan yang sepenuhnya mampu ke arah kemakmuran Peladang dan industri pertanian. Sejajar dengan perniagaan pelan dan pengembangan program kami, kami menjemput permohonan daripada calon-calon yang sesuai dan berkelayakan untuk menyertai kami untuk pelbagai kedudukan dalam Kumpulan kami untuk dikembangkan sebagai pemimpin masa depan kami. Kami menawarkan pakej-pakej yang competive gaji dan faedah-faedah dan ganjaran (tertakluk kepada terma dan syarat) setimpal dengan kelayakan dan pengalaman.

Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) mempelawa permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!