Jawatan Kosong SIRIM Berhad Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong SIRIM Berhad Bulan Disember 2013

SIRIM Berhad
Jawatan Kosong SIRIM Berhad Disember 2013.

Tarikh tutup: 11 Disember 2013.

SIRIM Berhad mula beroperasi pada 1 September 1996 melalui Skim pengkorporatan piawaian dan Institut Penyelidikan industri, dimulakan oleh kerajaan dengan visi untuk menjadi sebuah perbadanan pilihan bagi teknologi dan kualiti.

SIRIM Berhad sebagai Pertubuhan Kebangsaan standard dan kualiti, dan sebagai penggerak utama dalam penyelidikan dan pembangunan industri bertindak sebagai menjadi pemangkin kepada dinamik ekonomi negara melalui kecemerlangan teknologi dan penerimaan produk dan perkhidmatan Malaysia yang antarabangsa. Misi mereka adalah untuk mempertingkatkan daya saing pelanggan-pelanggan mereka melalui teknologi dan kualiti, serta memenuhi keperluan pemegang-pemegang saham.

SIRIM Berhad untuk bulan Disember ini sedang mencari calon-calon yang berbakat, berminat dan komited untuk mengisi kekosongan yang sedang ditawarkan seperti berikut:

01. Pembantu Tadbir

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SIRIM Berhad ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal SIRIM Careers sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong SIRIM, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Untuk memulakan proses permohonan dan melihat kelayakan diperlukan untuk jawatan kosong di atas yang anda berminat, sila ikuti pautan di bawah:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!