10 Jawatan Kosong (BNM) Bank Negara Malaysia Bulan Febuari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

10 Jawatan Kosong (BNM) Bank Negara Malaysia Bulan Febuari 2014

Bank Negara Malaysia
Jawatan Kosong (BNM) Bank Negara Malaysia Febuari 2014.

Tarikh tutup: 07 Febuari 2014.

Ditubuhkan pada 26 Januari 1959 di bawah Bank Negara Malaysia Akta 1958 (CBA 1958). CBA 1958 telah dimansuhkan oleh Bank Negara Malaysia Akta 2009 yang telah berkuatkuasa pada 25 November 2009. Ia adalah sebuah badan berkanun yang dimiliki sepenuhnya oleh Kerajaan Malaysia dengan modal berbayar yang progresif meningkat, buat masa ini RM100 juta. Bank bertanggungjawab kepada Menteri Kewangan Malaysia dan mengekalkan Menteri yang dimaklumkan mengenai perkara-perkara yang berkaitan dengan dasar sektor monetari dan kewangan.

Permohonan adalah dipelawa dari kalangan rakyat Malaysia yang layak dan berkemahiran tinggi untuk mengisi jawatan kosong berikut di (BNM) Bank Negara Malaysia:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (BNM) Bank Negara Malaysia ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong (BNM) Bank Negara Malaysia melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong (BNM) Bank Negara Malaysia yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!