11 Jawatan Kosong Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia Bulan Januari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

11 Jawatan Kosong Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia Bulan Januari 2014

Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM)
Jawatan Kosong Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) Januari 2014.

Tarikh tutup: 17 Januari 2014.

Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) adalah badan pengaturselia bagi industri komunikasi dan multimedia berdasarkan kuasa-kuasa yang diperuntukkan kepadanya melalui Akta Suruhanjaya Multimedia dan komunikasi (1998) dan komunikasi dan Akta Multimedia (1998). Selaras dengan ini bertindak peranan komunikasi dan Suruhanjaya Multimedia adalah untuk melaksanakan dan menggalakkan Kerajaan ’ objektif dasar negara untuk sektor multimedia dan komunikasi. Suruhanjaya Multimedia dan komunikasi Malaysia juga dikenakan dengan menyelia rangka kerja pengawalseliaan baru bagi converging industri telekomunikasi, penyiaran dan aktiviti-aktiviti dalam talian.

Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) mempelawa calon yang berminat, layak dan berumur 18 tahun ke atas untuk mengemukakan permohonan bagi jawatan ditawarkan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!