2 Jawatan Kosong (PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional Berhad Bulan Januari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong (PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional Berhad Bulan Januari 2014

Perbadanan Usahawan Nasional Berhad
Jawatan Kosong (PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional Berhad Januari 2014.

Tarikh tutup: 17 Januari 2014.

Perbadanan Usahawan Nasional Berhad (PUNB), anak syarikat milik penuh dari Yayasan Pelaburan Bumiputra (YPB) yang terlibat dalam Pembangunan Usahawan bumiputera tempatan, dalam perniagaan strategik untuk mewujudkan dinamik, kompeten dan Bumiputera perdagangan maju dan komuniti industri (BCIC). PUNB ’ operasi perniagaan s akan tertumpu pada menyediakan usahawan bersepadu pembangunan pakej untuk membantu Usahawan Bumiputera dalam perniagaan dan industri kecil dan sederhana bersaiz sektor Enterprise SME. Pakej-pakej pembangunan ini direka bentuk untuk membantu Usahawan Bumiputera membangunkan kepintaran Perniagaan, mengekalkan usaha yang menguntungkan dan membentuk perusahaan mereka; pemuliharaan.

Perbadanan Usahawan Nasional Berhad (PUNB) membuka peluang kepada warganegara yang berkelayakan, mahir dan berdedikasi untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Perbadanan Usahawan Nasional Berhad (PUNB) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Perbadanan Usahawan Nasional Berhad (PUNB) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Perbadanan Usahawan Nasional Berhad (PUNB) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!