2 Jawatan Kosong UiTM Shah Alam Bulan Januari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong UiTM Shah Alam Bulan Januari 2014

UiTM Shah Alam
Jawatan Kosong UiTM Shah Alam Januari 2014.

Tarikh tutup: 15 Januari 2014.

Universiti Teknologi Mara (UiTM) merupakan institusi pengajian tinggi dari segi saiz dan populasi terbesar Malaysia. Ia telah mengalami pertumbuhan yang luar biasa sejak penubuhannya pada tahun 1956 dan ia masih berkembang. Universiti telah diperluaskan di seluruh negara dengan 12 kampus cawangan, 9 Kampus Kota, tiga kampus satelit dan 21 Kolej Bersekutu UiTM. Dengan tenaga kerja seramai 17,000 dan rangkaian ini, Universiti ini menawarkan lebih daripada 300 buah program akademik dalam suasana yang kondusif dan bersemangat. Ia juga merupakan rumah kepada pelajar 172,000.

Permohonan adalah dipelawa daripada calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut di Pejabat Pengurusan Fasiliti UiTM Shah Alam secara kontrak:

01. Jurutera (Awam) J41
02. Jurutera (Mekanikal) J41

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat di dalam Borang Perjawatan Universiti Teknologi MARA yang boleh diperolehi dengan melayari laman web Pejabat Pengurusan Fasiliti atau boleh didapati sendiri di kaunter Pejabat Pengurusan Fasiliti, UiTM Shah Alam atau melalui pautan berikut:


b) Sila kemukakan permohonan kepada:

PENGARAH
PEJABAT PENGURUSAN FASILITI
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA
40450 SHAH ALAM
(U.P.: KETUA BAHAGIAN PENTADBIRAN, PPF)
Tel: 03-5544 2262, 5544 2263, 5544 2334

c) Iklan asal jawatan kosong UiTM Shah Alam ini boleh dibaca semula melalui pautan di bawah:


PERHATIAN KEPADA PEMOHON:

a) Setiap permohonan MESTILAH disertai dengan salinan sijil-sijil yang disahkan.

b) Hanya permohonan yang disenarai-tapis akan dipanggil untuk temuduga.

c) Pemohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan jawatan adalah dianggap tidak berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!