3 Jawatan Kosong Felda Global Ventures Holdings Bulan Febuari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong Felda Global Ventures Holdings Bulan Febuari 2014

Felda Global Ventures Holdings
Jawatan Kosong Felda Global Ventures Holdings Febuari 2014.

Tarikh tutup: 01, 05 dan 08 Febuari 2014.

FELDA Global Ventures Holdings Bhd (Felda Global) menerajui transformasi perniagaan Kumpulan Felda kepada sebuah perbadanan multinasional yang bersepadu, memberi tumpuan kepada sektor perniagaan tani. Ia memiliki 88 Syarikat yang aktif menjalankan pelbagai aktiviti seperti pelbagai tanaman perladangan, minyak & lemak, oleokimia, logistik dan perkhidmatan. Dengan operasi termasuk di Amerika Syarikat, Kanada, China, Australia dan Timur Tengah, Felda Global bertujuan untuk memperluaskan jangkauan oleh melabur, pengambilalihan dan usahasama yang strategik di seluruh rantaian nilai huluan dan hiliran.

Felda Global Ventures Holdings Berhad mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Felda Global Ventures Holdings Berhad (Felda Global) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Felda Global Ventures Holdings Berhad (Felda Global) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Felda Global Ventures Holdings Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!