3 Jawatan Kosong (PAM) Pertubuhan Akitek Malaysia Bulan Januari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong (PAM) Pertubuhan Akitek Malaysia Bulan Januari 2014

Jawatan Kosong (PAM) Pertubuhan Akitek Malaysia Januari 2014.

Tarikh tutup: 21 Januari dan 01 Febuari 2014.

Pertubuhan Akitek Malaysia (PAM) - Institut Arkitek Malaysia - adalah Institut profesional negara yang mewakili Arkitek di Malaysia.PAM ini ditubuhkan pada tahun 1920 sebagai Institut Arkitek Melayu. Pada tahun 1948, nama dan Perlembagaan telah ditukar ke dalam Persekutuan dari Malaya masyarakat daripada Arkitek (FMSA) yang bersekutu untuk Royal Institute of British Arkitek (RIBA). Satu lagi perubahan nama untuk menunjukkan kedaulatan negara, dan pendaftaran di bawah nama semasa, datang tentang Bilakah PAM didaftarkan dengan Pendaftar Pertubuhan pada 20 Januari 1967.The Institut adalah "untuk menggalakkan kemajuan senibina dan profesion arkitek untuk kebaikan masyarakat". Institut ini menyediakan satu rangka kerja untuk ahli-ahli untuk beroperasi dengan berkesan: untuk melakukan, untuk menjalankan dan untuk mendapatkan perniagaan seni bina dalam Tatakelakuan dan skala yuran.

Pertubuhan Akitek Malaysia (PAM) mempelawa permohonan daripada individu yang berminat untuk menyertai pertubuhan mereka sebagai:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pertubuhan Akitek Malaysia (PAM) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Pertubuhan Akitek Malaysia (PAM) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Pertubuhan Akitek Malaysia yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!