3 Jawatan Kosong (PNB) Permodalan Nasional Berhad Bulan Januari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong (PNB) Permodalan Nasional Berhad Bulan Januari 2014

Permodalan Nasional Berhad
Jawatan Kosong (PNB) Permodalan Nasional Berhad Januari 2014.

Tarikh tutup: 09, 16 dan 25 Januari 2014.

Permodalan Nasional Berhad (PNB) merupakan salah satu institusi pelaburan yang terkemuka di rantau ini. Kami mempunyai pelaburan yang meluas yang meliputi setiap komponen utama ekonomi Malaysia dan juga pegangan besar dalam syarikat-syarikat yang terlibat dalam sektor-sektor utama ekonomi seperti kewangan, perladangan, hartanah, Automotif, Kejuruteraan, logistik dan infrastruktur, farmaseutikal dan baja. Kami berusaha untuk mencapai kecemerlangan dan prestasi diukur terhadap industri, kedua-dua tempatan dan antarabangsa.Di PNB, kami mengalu-alukan mereka yang komited untuk meneruskan kejayaan kami. Kami menawarkan peluang-peluang yang mencabar untuk minda-minda muda yang bersemangat dan berminat dengan kelayakan yang sesuai, keupayaan dan paling penting, keinginan untuk mencapai kecemerlangan.

Permodalan Nasional Berhad (PNB) mengalu-alukan permohonan daripada calon-calon yang mahir, layak dan bersahsiah mapan untuk mengisi kekosongan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Permodalan Nasional Berhad (PNB) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Permodalan Nasional Berhad (PNB) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Permodalan Nasional Berhad (PNB) yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!