3 Jawatan Kosong SYABAS Bulan Januari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong SYABAS Bulan Januari 2014

Syarikat Bekalan Air Selangor
Jawatan Kosong (SYABAS) Syarikat Bekalan Air Selangor Januari 2014.

Tarikh tutup: 27 Januari 2014.

Syarikat Bekalan Air Selangor atau lebih dikenali sebagai SYABAS telah ditubuhkan pada 8 Julai 1996 di bawah Akta Syarikat Malaysia, 1965 untuk melaksanakan penswastaan perkhidmatan bekalan air di Negeri Selangor dan Wilayah-Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya. SYABAS adalah entiti yang ditubuhkan khusus untuk digunakan sebagai kenderaan pelaksanaan yang berkaitan penswastaan bekalan air dan sistem pengagihan di Selangor dan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya.

Bagi mereka yang ingin berkongsi visi dan tekad dan bersedia untuk memberikan yang terbaik, SYABAS menawarkan persekitaran kerja yang mencabar, gaji yang kompetitif, kestabilan, perkembangan kerjaya, faedah-faedah yang besar dan pengalaman berharga.

Syarikat Bekalan Air Selangor mempelawa calon yang berminat, layak dan berumur 18 tahun ke atas untuk mengemukakan permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan berikut:

01. Executive, Compliance & Advisory
02. Manager, Investigation & Prosecution
03. General Manager

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Syarikat Bekalan Air Selangor ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal career SYABAS.

b) Pemohon jawatan kosong Syarikat Bekalan Air Selangor melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan sebelum boleh memulakan proses permohonan.

c) Klik pautan Career SYABAS di bawah untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!