4 Jawatan Kosong MAYBANK Bulan Januari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

4 Jawatan Kosong MAYBANK Bulan Januari 2014

Jawatan Kosong MAYBANK
Jawatan Kosong MAYBANK Januari 2014.

Tarikh tutup: 18 Januari dan 08 Febuari 2014.

Maybank telah ditubuhkan pada 31 Mei 1960 dan memulakan operasi pada 12 September 1960. Pada 17 Februari 1962 bank telah disenaraikan di dalam Bursa Saham Kuala Lumpur (kini dikenali sebagai Bursa Malaysia).Hari ini, ia adalah Kumpulan Perkhidmatan kewangan terbesar di Malaysia. Banyak produk dan perkhidmatan termasuk perbankan komersial, perbankan pelaburan, perbankan Islam, perbankan luar pesisir, pajakan dan sewa beli, insurans, Pemfaktoran, Perkhidmatan Pemegang Amanah, pengurusan aset, pembrokeran saham, Perkhidmatan penama, modal teroka dan Perbankan Internet.

Maybank mengalu-alukan permohonan daripada calon yang berminat dan berdedikasi untuk menyertai organisasi mereka dengan mengisi kekosongan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Maybank ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Maybank melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Maybank yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!