4 Jawatan Kosong (UMT) Universiti Malaysia Terengganu Bulan Januari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

4 Jawatan Kosong (UMT) Universiti Malaysia Terengganu Bulan Januari 2014

Universiti Malaysia Terengganu
Jawatan Kosong (UMT) Universiti Malaysia Terengganu Januari 2014.

Tarikh tutup: 22 Januari 2014.

Penubuhan Kolej Universiti Terengganu (KUT) telah diluluskan oleh Kabinet Malaysia pada 5 Mei 1999 sebagai sebuah kampus bersekutu UPM. Kolej Universiti Terengganu telah diberi autonomi pada 1 Mei 2001 dan dinamakan semula sebagai Malaysia Sains dan teknologi Universiti Kolej (KUSTEM) pada 20 Jun 2001. Pada 1 Februari 2007, KUSTEM telah diberi status Universiti, dan dengan ketinggian itu, namanya sekali lagi ditukar kepada tajuk semasa Universiti Malaysia Terengganu.

(UMT) Universiti Malaysia Terengganu dengan sukacitanya mempelawa permohonan daripada individu yang berminat untuk menyertai organisasi mereka sebagai:

01. Pegawai Tadbir N48
02. Arkitek Landskap J41
03. Jurupulih Perubatan U29
04. Pegawai Kebudayaan B17

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (UMT) Universiti Malaysia Terengganu ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal Aplikasi Permohonan Atas Talian UMT.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong (UMT) Universiti Malaysia Terengganu melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik pautan portal Aplikasi Permohonan Atas Talian UMT di bawah untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!