5 Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad Bulan Januari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

5 Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad Bulan Januari 2014

Pos Malaysia Berhad
Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad Januari 2014.

Tarikh tutup: 15, 16, 17 dan 18 Januari 2014.

Pos Malaysia Berhad adalah syarikat tersenarai awam di Papan Utama Bursa Malaysia. Mereka menggunakan lebih daripada 16,000 orang, lebih daripada 700 cawangan, mencapai lebih daripada 6 juta alamat di seluruh negara.Dengan berdiri kewangan yang solid, kami terus memberikan kepada pihak yang berkepentingan kami prestasi yang baik yang diharapkan daripada Mereka, tahun dan tahun Keluar.

Pos Malaysia Berhad mengalu-alukan warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup permohonan untuk mengajukan permohonan bagi mengisi kekosongan di bawah:

01. Vice President 1, Call Centre
02. Senior System Analyst SAP
03. Programmer
04. Key Account Manager
05. Branch Manager, PosLaju

Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Pos Malaysia Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Pos Malaysia Berhad melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Pos Malaysia Berhad yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!