8 Jawatan Kosong Malaysia Airport Holdings Berhad Bulan Januari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

8 Jawatan Kosong Malaysia Airport Holdings Berhad Bulan Januari 2014

Malaysia Airport Holdings Berhad
Jawatan Kosong Malaysia Airport Holdings Berhad Januari 2014.

Tarikh tutup: 17 dan 31 Januari 2014.

Malaysia Airport Holdings Berhad telah ditubuhkan pada tahun 1991 apabila Parlimen Malaysia meluluskan rang undang-undang untuk memisahkan di Jabatan bagi penerbangan awam (DCA) kepada dua entiti dengan lingkungan tanggungjawab yang berbeza. DCA masih badan di Lapangan Terbang dan industri penerbangan di Malaysia manakala entiti baru diwujudkan, Malaysia Airports Berhad adalah memberi tumpuan kepada operasi, pengurusan dan penyelenggaraan Lapangan Terbang. Pada November 1992, Malaysia Airports Berhad telah diberi lesen oleh Menteri Pengangkutan Malaysia untuk menjalankan fungsinya sebagai pengendali Lapangan Terbang.

Malaysia Airport Holdings Berhad mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berkelayakan dan berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan untuk jawatan-jawatan yang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Malaysia Airport Holdings Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Malaysia Airport Holdings Berhad melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Malaysia Airport Holdings Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!