Jawatan Kosong (IIM) Institut Integriti Malaysia Bulan Januari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong (IIM) Institut Integriti Malaysia Bulan Januari 2014

Institut Integriti Malaysia
Jawatan Kosong (IIM) Institut Integriti Malaysia Januari 2014.

Tarikh tutup: 24 Januari 2014.

Malaysian Institute integriti (MII) merupakan cetusan idea Perdana Menteri Malaysia ke-5, Tun Abdullah Haji Ahmad Badawi, mengumumkan pada 5 November 2003. Ia telah ditubuhkan sebagai Syarikat Berhad dengan jaminan di bawah Akta Syarikat 1965 pada 4 Mac 2004. Malaysian Institute of integriti (MII), ditubuhkan sebagai agensi Penyelaras pelaksanaan Pelan Integriti Nasional (PIN). Objektif utama IIM ialah untuk membangunkan sebuah negara Malaysia yang berintegriti, berdaya tahan dan menghayati nilai-nilai murni yang universal.

WARGANEGARA MALAYSIA yang berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh iklan adalah dipelawa memohon bagi mengisi kekosongan jawatan berikut:

01. PEMBANTU TADBIR KEWANGAN Gred IIM 17

Cara memohon:

a) Semua permohonan hendaklah menggunakan Borang IIM-AD15 yang boleh diperoleh secara percuma daripada Institut Integriti Malaysia (IIM) atau MUAT TURUN daripada pautan berikut:


b) Semua permohonan hendaklah disertakan dengan resume, salinan kad pengenalan, salinan sijil-sijil/dokumen berkaitan dan sekeping gambar berukuran pasport (tidak dikembalikan).

c) Semua permohonan hendaklah dihantar ke alamat:

Presiden,
Institut Integriti Malaysia (IIM),
Menara Integriti, Persiaran Duta off Jalan Duta,
50480 Kuala Lumpur
(u.p: Unit Sumber Manusia).

d) Sila tuliskan Nama Jawatan yang dipohon di sebelah kiri sampul surat permohonan.

e) Iklan asal jawatan kosong Institut Integriti Malaysia (IIM) ini boleh dibaca semula melalui pautan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!