Temuduga Terbuka Cabin Crew AirAsia Bulan Januari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Temuduga Terbuka Cabin Crew AirAsia Bulan Januari 2014

Temuduga Terbuka Cabin Crew AirAsia
Temuduga Terbuka Cabin Crew AirAsia Januari 2014.

Tarikh tutup: Rujuk di bawah.

Sejak ianya ditubuhkan pada tahun 2001, pasukan impian di Asia telah membuat penerbangan impian yang menjadi kenyataan. Dengan rangkaian laluan yang mengembang ke lebih 78 destinasi di seluruh Asia dan Australia, kami terus memecahkan Konvensyen perniagaan dengan yang bersungguh untuk terbang. Bersama-sama dengan adik-beradik kami, AirAsia X, Thailand AirAsia, Indonesia AirAsia, Filipina AirAsia dan AirAsia Jepun, kami sudah menetapkan merangka kursus untuk sempadan yang baru dengan kepercayaan yang jitu yang 'kini semua orang boleh Terbang'. AirAsia, dianugerahkan penerbangan kos rendah terbaik di dunia bagi 4 tahun berturut-turut; 2009, 2010, 2011 dan 2012 oleh Skytrax.

AirAsia sedang mencari individu yang dinamik, positif dan sangat bermotivasi yang berkongsi minat untuk kecemerlangan tertinggi dalam perkhidmatan dan membantu menyumbang kepada pertumbuhan AirAsia. Jadi jika anda suka melancong dan impian mengalami dunia, datang menyertai keluarga AirAsia Allstars mereka sebagai pramugara dan pramugari. Datanglah ke bilik temu duga yang akan diadakan seperti berikut:

18 Januari 2014
KUCHING
Bangunan Terminal AirAsia Berhad L2L-02
Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching
93756 Kuching, Sarawak, Malaysia Timur

25 Januari 2014
PENANG
Lapangan Terbang Antarabangsa AirAsia Berhad Pulau Pinang
Lot 315, tingkat Mezzanine, Tingkat 3, 11900 Bayan Lepas
Pulau Pinang, Malaysia

Hanya calon yang disenarai pendek akan dimaklumkan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!