2 Jawatan Kosong Kontena Nasional Berhad Bulan Febuari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong Kontena Nasional Berhad Bulan Febuari 2014

Kontena Nasional Berhad
Jawatan Kosong Kontena Nasional Berhad Febuari 2014.

Tarikh tutup: 23 dan 28 Febuari 2014.

Kontena Nasional Berhad adalah syarikat logistik yang terulung di Malaysia dengan 40 tahun pengalaman dalam operasi logistik. KNB telah memulakan operasinya pada tahun 1971 apabila pengkontenaan diperkenalkan kepada negara. Sejak penubuhannya, ia telah meluaskan perniagaannya daripada hanya pengangkutan kontena untuk pengangkutan antarabangsa penghantaran, penyimpanan, pengagihan, pembekalan penyelesaian di, penyelesaian rangkaian sejuk dan logistik Halal.Hari ini, KNB adalah salah satu syarikat logistik sehenti terbesar di Malaysia yang menyediakan penyelesaian logistik yang menyeluruh kepada keperluan pelanggan.Kami menawarkan gaji yang menarik dan pakej faedah dan KPDNKK komited ke arah menyediakan kerjaya yang memuaskan untuk calon-calon yang betul.

Permohonan adalah dipelawa dari Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Kontena Nasional Berhad bagi jawatan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Kontena Nasional Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Kontena Nasional Berhad melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Kontena Nasional Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!