2 Jawatan Kosong TH Travel & Services Sdn Bhd Febuari 2014. - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong TH Travel & Services Sdn Bhd Febuari 2014.

TH Travel & Services Sdn Bhd
Jawatan Kosong TH Travel & Services Sdn Bhd Febuari 2014.

Tarikh tutup: 20 Febuari 2014.

TH Travel & Services Sdn Bhd (THTS) merupakan anak syarikat milik penuh Lembaga Tabung Haji (TH) yang diperbadankan pada 9 September 1972 berdasarkan kepada Akta Syarikat 1965.

Modal berbayar dan dibenarkan adalah RM5 juta. Ibu Pejabat TH Travel & Services Sdn Bhd terletak di Aras 25, Menara TH Selborn, Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur. TH Travel & Services Sdn Bhd juga mempunyai beberapa Pejabat Wilayah dan Mini.

TH Travel & Services Sdn Bhd (THTS) dengan sukacitanya mempelawa permohonan daripada individu yang berminat, berkelayakan dan bermotivasi memajukan masyarakat untuk menyertai organisasi mereka sebagai:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong TH Travel & Services Sdn Bhd (THTS) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong TH Travel & Services Sdn Bhd (THTS) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong TH Travel & Services Sdn Bhd (THTS) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!