3 Jawatan Kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia Bulan Febuari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia Bulan Febuari 2014

Jawatan Kosong Akademi Sains Malaysia
Jawatan Kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia Febuari 2014.

Tarikh tutup: 14 Febuari 2014.

(ASM) Akademi Sains Malaysia telah ditubuhkan pada 1 Februari 1995 di bawah Akta Akademi Sains 1994 dan telah berfungsi sejak sebagai sebuah badan yang bebas dengan selaras untuk mencapai kecemerlangan dalam bidang Sains, Kejuruteraan dan teknologi untuk pembangunan negara dan juga untuk kebaikan manusia.Akademi mempunyai hubung-kait yang kuat kepada pesakit di negara ’ s STI fikir kereta kebal dan adalah bersemangat dalam mempromosikan Kecemerlangan Sains melalui terlibat Wacana, bengkel, projek saintifik yang khas dan penerbitan.

(ASM) Akademi Sains Malaysia dengan sukacitanya mempelawa permohonan daripada individu yang berminat untuk menyertai organisasi mereka sebagai:

01. Analyst

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!