Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang! Tapi sebelum itu, tonton video cara mendaftarkan emel ini dahulu.

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber


2 Jawatan Kosong (PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional Bhd Bulan April 2014

Perbadanan Usahawan Nasional Bhd
Jawatan Kosong (PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional Bhd April 2014.

Tarikh tutup: 06 dan 13 April 2014.

(PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional sebuah subsidiari milik penuh dari Yayasan Pelaburan Bumiputra (YPB), terlibat dalam Pembangunan Usahawan bumiputera tempatan, dalam perniagaan strategik untuk mewujudkan dinamik, kompeten dan Bumiputera perdagangan maju dan komuniti industri (BCIC). PUNB ’ operasi perniagaan s akan tertumpu pada menyediakan usahawan bersepadu pembangunan pakej untuk membantu Usahawan Bumiputera dalam perniagaan dan industri kecil dan sederhana bersaiz sektor perusahaan (SME). Pakej-pakej pembangunan ini direka bentuk untuk membantu Usahawan Bumiputera membangunkan kepintaran Perniagaan, mengekalkan usaha yang menguntungkan dan membentuk perusahaan mereka; pemuliharaan.

(PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional Berhad mempelawa permohonan daripada calon yang berminat menyertai organisasi mereka untuk jawatan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong (PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!