3 Jawatan Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Bulan April 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Bulan April 2014

Jawatan Kosong BSN
Jawatan Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional April 2014.

Tarikh tutup: 05 - 12 April 2014.

BSN telah dilahirkan pada tarikh 01 Disember 1974 untuk mengambilalih fungsi dan tanggungjawab Bank Simpanan pejabat pos dan ditadbir oleh pihak Bank Simpanan Nasional Akta 1974 ("Akta"). Misi paling utama BSN adalah untuk menggalakkan simpanan, pelaburan dan pengurusan kewangan yang bijak rakyat Malaysia untuk meningkatkan kualiti hidup mereka. Sehinggakini, BSN telah berkembang kepada lebih daripada 6,000 pekerja, cawangan sebanyak 395 buah, 981 mesin juruwang automatik (ATM) dan 242 Mesin Deposit Tunai (CDM) dan lebih daripada 1,500 ejen yang berdaftar di seluruh negara (data Mac 2012). BSN mempunyai lebih kurang 8 juta pelanggan yang tersebar ke seluruh Malaysia dan jumlah deposit simpanan sebanyak RM10.4 bilion ringgit.

Individu yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan-jawatan seperti berikut di (BSN) Bank Simpanan Nasional:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!