3 Jawatan Kosong PETRONAS Bulan Mac 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong PETRONAS Bulan Mac 2014

Jawatan Kosong PETRONAS
Jawatan Kosong PETRONAS Mac 2014.

Tarikh tutup: 27 Mac 2014.

PETRONAS telah ditubuhkan pada 17 Ogos 1974 sebagai syarikat minyak negara Malaysia, dengan keseluruhan pemilikan dan kawalan sumber-sumber petroleum dalam negara. Ia bermula dari itu tumbuh dari semata-mata sebagai Pengurus dan pengawal selia sektor huluan di Malaysia ke dalam bersepadu minyak dan gas corporation, kalangan dalam FORTUNE Global 500 ® syarikat-syarikat terbesar di dunia.

PETRONAS mempelawa permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas, berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan untuk jawatan kosong PETRONAS ini adalah secara atas talian atau online sahaja (melalui portal jobstreet).

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong PETRONAS Bank Simpanan Nasional melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login ke akaun mereka untuk meneruskan proses permohonan online anda.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong PETRONAS yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan anda. Diucapkan selamat mencuba.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!