3 Jawatan Kosong SME Bank Bulan April 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong SME Bank Bulan April 2014

Jawatan Kosong SME Bank
Jawatan Kosong SME Bank April 2014.

Tarikh tutup: 06 - 13 April 2014.

SME Bank merupakan sebuah institusi pembangunan kewangan terunggul dalam menyediakan produk kewangan dan perkhidmatan kepada perusahaan kecil dan sederhana di Malaysia. Telah ditubuhkan pada 03 Oktober 2005. Sedaripada itu, SME Bank telah memainkan peranan penting dalam memastikan pembangunan yang berterusan dan pertumbuhan pesat masyarakat keusahawanan di negara ini dengan menawarkan produk yang komprehensif dan memberikan perkhidmatan terbaik.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan, berminat dan berintegriti tinggi untuk mengisi kekosongan bagi jawatan SME Bank seperti di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SME Bank ini adalah secara atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong SME Bank melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong SME Bank yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!