6 Jawatan Kosong Sime Darby Holdings Berhad Bulan April 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

6 Jawatan Kosong Sime Darby Holdings Berhad Bulan April 2014

Sime Darby Holdings Berhad
Jawatan Kosong Sime Darby Holdings Berhad April 2014.

Tarikh tutup: 03 April 2014.

Sime Darby Holdings Berhad berdasarkan pelbagai multinasional terlibat dalam sektor-sektor pertumbuhan utama, iaitu perladangan, hartanah, motors, perindustrian, tenaga & utiliti dan penjagaan kesihatan. Ditubuhkan pada tahun 1910, bahagian perniagaannya berusaha mencipta lebih faedah positif dalam ekonomi, alam sekitar dan masyarakat di mana ia mempunyai kehadiran yang. Dengan tenaga kerja seramai lebih dari 100,000 pekerja di lebih 20 buah negara, Sime Darby mempunyai komitmen untuk membina masa depan yang berterusan untuk semua pihak berkepentingan.Satu elemen penting masa depan berterusan Sime Darby adalah persembahan tenaga kerja yang tinggi.

Sime Darby Holdings Berhad mempelawa permohonan dadaripada calon yang berminat menyertai mereka untuk jawatan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Sime Darby Holdings Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Sime Darby Holdings Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Sime Darby Holdings Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!