Jawatan Kosong Majlis Daerah Tanjong Malim Bulan Mac 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Majlis Daerah Tanjong Malim Bulan Mac 2014

Majlis Daerah Tanjong Malim
Jawatan Kosong Majlis Daerah Tanjong Malim Mac 2014.

Tarikh tutup: 21 Mac 2014.

Tanjong Malim merupakan sebuah bandar yang terletak di Selatan Negeri Perak Darul Ridzuan. Sempadan bandar bersempadan dengan Selangor Darul Ehsan dan topographically bersempadan dengan Negeri Pahang Darul Makmur juga. Mempunyai Banjaran Titiwangsa sebagai latar belakang Syarikat dan Sungai Bernam untuk sebelah, Tanjong Malim adalah sebuah bandar intersting gateway ke Perak untuk melawat.Tanjong Malim sentiasa dikenali sebagai bandar pendidikan, pendidikan adalah sinonim kepada ini-fer bandar pusat pengajian tinggi yang sedia ada, yang dikenali sebagai Universiti Pendidikan Sultan Idris (Universiti Pendidikan Sultan Idris). Ditubuhkan pada tahun 1922 sebagai Maktab Perguruan Sultan Idris dan Universiti telah menimbulkan banyak intelektual dan profesional. Tanjong Malim merupakan sebuah Lembah yang sini pantainya bersih, yang dikelilingi oleh bukit-bukau (Banjaran Titiwangsa) terletak 84 km ke utara Kuala Lumpur dan 145 km ke selatan Ipoh, bandar modal Perak.

Permohonan adalah dipelawa daripada Rakyat DYMM Sultan Perak dan Warganegara Malaysia yang berkelayakan sahaja untuk memenuhi jawatan berikut:

01. Penolong Pegawai Perancang Bandar dan Desa Gred J29

Cara memohon:

a) Semua permohonan hendaklah menggunakan borang permohonan MDTM (PKDM) yang boleh didapati di Majlis Daerah Tanjung Malim atau melalui pautan yang kami sediakan di bawah:


b) Tiap-tiap permohonan hendaklah disertakan dengan salinan sijil atau keputusan peperiksaan yang telah diperolehi, kad pengenalan, surat beranak yang telah disahkan dan sekeping gambar berukuran paspot.

c) Permohonan calon-calon yang sedang berkhidmat dengan kerajaan/Kuasa Kuasa Tempatan/Badan Badan Berkanun hendaklah dibuat melalui ketua Jabatan masing mengikut Perintah Am Bab ‘A’ 21. Permohonan yang tidak menurut peraturan dalam borang akan ditolak.

d) Permohonan yang lengkap hendaklah dihantar kepada:

Yang Dipertua
Majlis Daerah Tanjong Malim
Peti Surat 59
35900 TANJONG MALIM

e) Iklan asal jawatan kosong ini boleh dibaca semula dengan mengikuti pautan yang disenaraikan di bawah:


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!