Jawatan Kosong (UTM) Universiti Teknologi Malaysia Bulan Mac 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong (UTM) Universiti Teknologi Malaysia Bulan Mac 2014

Universiti Teknologi Malaysia
Jawatan Kosong (UTM) Universiti Teknologi Malaysia Mac 2014.

Tarikh tutup: 29 Mac 2014.

UTM Razak Sekolah Kejuruteraan dan teknologi termaju (UTM Razak School) transformasi UTM International Campus Kuala Lumpur sebelum ini dikenali sebagai perniagaan dan Advanced Technology Centre (BATC), ia pada asalnya ditubuhkan sebagai sebuah pusat kecemerlangan pada tahun 1992, dan ia terletak di bandar Kuala Lumpur yang modal. Selama ini, Sekolah Razak UTM telah membangunkan rangkaian yang kukuh dengan industri dan organisasi, baik tempatan mahupun antarabangsa, lebih daripada dua puluh ­five terlibat dalam program-program Eksekutif, latihan dan kursus-kursus pembangunan, wacana profesional dan penyelidikan inovatif.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan bagi jawatan di UTM seperti di bawah:

01. Research Assistant

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong UTM ini adalah secara atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong UTM melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong UTM yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!