3 Jawatan Kosong Perbadanan Pr1ma Malaysia Bulan Mei 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong Perbadanan Pr1ma Malaysia Bulan Mei 2014

Perbadanan Pr1ma Malaysia
Jawatan Kosong Perbadanan Pr1ma Malaysia Mei 2014.

Tarikh tutup: 24 April dan 1 Mei 2014.

Perbadanan PR1MA Malaysia (PR1MA) telah ditubuhkan di bawah 2012 Akta PR1MA merancang, membangun, membina dan mengekalkan gaya hidup yang berpatutan perumahan bagi isi rumah yang berpendapatan di pusat-pusat bandar utama. Pada PR1MA, kita akan bersemangat dan bertekad untuk memberikan kualiti dan rumah mampu milik untuk rakyat Malaysia.

Perbadanan PR1MA Malaysia (PR1MA) mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:

01. Quality Control Manager
02. Site Manager
03. Associates, Project Management Administration

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Perbadanan PR1MA Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Perbadanan PR1MA Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Perbadanan PR1MA Malaysia yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!