3 Jawatan Kosong (PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad Bulan April 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong (PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad Bulan April 2014

Pembangunan Sumber Manusia Berhad
Jawatan Kosong (PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad April 2014.

Tarikh tutup: 16 dan 24 April 2014.

Akta pembangunan sumber manusia, 1992 berkuatkuasa pada Januari 1993 dan membawa kepada penubuhan daripada pihak sumber manusia Development Fund (HRDF) yang kemudian ditadbir oleh Majlis pembangunan sumber manusia (MPSM). Selaras dengan pengkorporatan melalui Pembangunan Sumber Manusia Berhad Akta 2001, MPSM yang kini dikenali sebagai Pembangunan Sumber Manusia Berhad (PSMB).

(PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad mempelawa permohonan daripada calon yang berminat menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pembangunan Sumber Manusia Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Pembangunan Sumber Manusia Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Pembangunan Sumber Manusia Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!