Jawatan Kosong (MMA) Malaysian Maritime Academy Bulan Jun 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong (MMA) Malaysian Maritime Academy Bulan Jun 2014

Jawatan Kosong Malaysian Maritime Academy
Jawatan Kosong (MMA) Malaysian Maritime Academy Jun 2014.

Tarikh tutup: 13 Jun 2014.

Malaysia Maritime Academy Sdn Bhd (MMA), anak syarikat MISC Berhad dan juga merupakan ahli dalam Kumpulan Syarikat, PETRONAS adalah Maritim pendidikan dan latihan (MET) institusi primier di rantau ini dengan rangkaian berkembang gabungan dengan terkenal MET institusi dan organisasi di seluruh dunia. Ianya juga semakin mendapat reputasi sebagai Pusat utama bagi MET di rantau ini. Kampus Melaka idyllically terletak di Kuala Sungai Baru yang menghadap ke Selat Melaka. Akademi Laut Malaysia (ALAM) menawarkan kerja yang kondusif, pembelajaran dan persekitaran hidup.

(MMA) Malaysian Maritime Academy mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. Driver

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (MMA) Malaysian Maritime Academy ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (MMA) Malaysian Maritime Academy melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong (MMA) Malaysian Maritime Academy(MMA) di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!