Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang! Tapi sebelum itu, tonton video cara mendaftarkan emel ini dahulu.

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber


4 Jawatan Kosong (KLAS) KL Airport Services Bulan Jun 2014

Jawatan Kosong KLAS
Jawatan Kosong (KLAS) KL Airport Services Jun 2014.

Tarikh tutup: 13 dan 31 Jun 2014.

KL Airport Services Sdn. Bhd. (KLAS) sebuah anak syarikat DRB-HICOM Berhad adalah syarikat pengendalian tanah yang beroperasi di KLIA, Pulau Pinang, Langkawi, Kota Kinabalu (Sabah) & Kuching, (Sarawak) Lapangan Terbang di Malaysia.KLAS menyediakan perkhidmatan pengendalian medan untuk syarikat-syarikat penerbangan asing dan antara perkhidmatan termasuk pengendalian penumpang, susur pengendalian, pengendalian kargo, katering In-Flight & Penyelenggaraan pesawat & Kejuruteraan.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan di KL Airport Services Sdn. Bhd. (KLAS) bagi jawatan diiklankan seperi berikut :

01. Cargo Executive
02. Sous Chef & Chef de PARTIE
03. Chef & Cook
04. Sr Executive, GST Compliance

Cara memohon:

a) Calon-calon dikehendaki mengemukakan Surat permohonan, resume, salinan-salinan dokumen akademik berkenaan dan gambar bersaiz pasport melalui surat atau e-mel seperti berikut:

HUMAN RESOURCE DIVISION (RECRUITMENT)
KL AIRPORT SERVICES SDN BHD
IBU PEJABAT/KATERING
JALAN KLIA S6, SOUTHERN SUPPORT ZONE
KL INTERNATIONAL AIRPORT
64000 KLIA, SELANGOR DARUL EHSAN

b) Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi:

Tel: 03-8778 8000 ext 88092/88095
Fax: 03-8778 8100
Email: recruitment@klas.com.my

c) Iklan asal jawatan kosong KLAS ini boleh dibaca semula melalui pautan berikut:


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!