Jawatan Kosong (SSM) Suruhanjaya Syarikat Malaysia Bulan Julai 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong (SSM) Suruhanjaya Syarikat Malaysia Bulan Julai 2014

Jawatan Kosong SSM
Jawatan Kosong (SSM) Suruhanjaya Syarikat Malaysia Julai 2014.

Tarikh tutup: 09 Julai 2014.

Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM), sebuah badan berkanun yang berfungsi termasuk penubuhan syarikat, pendaftaran perniagaan, menggalakkan tadbir urus korporat yang baik, penyediaan korporat dan maklumat perniagaan serta fungsi-fungsi kawal selia korporat dijangka memulakan perjalanan transformasi yang mantap dalam Sehubungan dengan kedua strategik pembangunan pelan 2010 – 2014 (SDPII) ke arah menyumbang kepada pembangunan ekonomi negara dan daya saing.

Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!