Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang! Tapi sebelum itu, tonton video cara mendaftarkan emel ini dahulu.

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber


10 Jawatan Kosong (JPM) Jabatan Perdana Menteri Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong Jabatan Perdana Menteri
Jawatan Kosong (JPM) Jabatan Perdana Menteri Oktober 2014.

Tarikh tutup: 31 Oktober 2014.

Julai 1957, Jabatan Perdana Menteri (JPM) ditubuhkan setelah Pejabat Ketua Setiausaha dimansuhkan. JPM ditubuhkan adalah bertujuan: 1) merancang, merumus dan menyelaras segala dasar dan matlamat Negara di samping menentukan bahawa keselamatan Negara untuk perlaksanaan dasar-dasar kerajaan bagi memberikan kebahagian dan kesempurnaan hidup rakyat Malaysia terjamin; dan, 2) menentukan segala urusan dalam bidang pentadbiran, kewangan, perjawatan, perkhidmatan, istiadat dan keseluruhan jabatan dan pengurusan persidangan yang dianjurkan oleh kerajaan Malaysia dilaksanakan mengikut peraturan-peraturan yang ditentukan dari masa ke semasa.

Jabatan Perdana Menteri (JPM) merupakan jabatan terpenting dalam sistem pentadbiran negara kerana berperanan sebagai pusat yang bertanggungjawab terhadap dasar-dasar utama Kerajaan.

Jabatan Perdana Menteri melalui mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. Pembantu Perangkaan E17 (10 kekosongan)

Cara memohon:

a) Sila lakukan carian di portal JobsMalaysia berpandukan gambar di bawah (klik pautan Jabatan Perdana Menteri yang ke-5):


b) Sila lakukan carian dan membuat permohonan melalui portal rasmi JobsMalaysia melalui pautan di bawah:

>> Portal JobsMalaysia

c) Anda dikehendaki mendaftar sebagai pencari kerja terlebih dahulu di portal tersebut sebelum boleh membuat permohonan.

----------------------

P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 - 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!