Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang! Tapi sebelum itu, tonton video cara mendaftarkan emel ini dahulu.

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber


Jawatan Kosong KWSP Bulan November 2014

Jawatan Kosong KWSP
Jawatan Kosong (KWSP) Kumpulan Wang Simpanan Pekerja November 2014.

Tarikh tutup: 03 November 2014.

KWSP merupakan sebuah institusi keselamatan sosial yang ditubuhkan mengikut undang-undang Malaysia, pekerja-pekerja Kumpulan Wang Simpanan dana Akta 1991 (Akta 452) yang menyediakan faedah persaraan untuk ahli-ahli melalui pengurusan simpanan mereka secara cekap dan boleh dipercayai. KWSP juga menyediakan satu rangka kerja yang mudah untuk majikan untuk memenuhi tanggungjawab berkanun dan moral kepada pekerja-pekerja mereka.

(KWSP) Kumpulan Wang Simpanan Pekerja, mempelawa calon-calon yang berkelayakan, komited dan bertanggungjawab untuk mengisi kekosongan jawatan berikut:

01. DATA WAREHOUSE ENGINEER

Cara memohon:

a) Calon-calon yang berminat perlu mengemukakan permohonan dengan menyatakan jawatan yang dipohon bersama-sama dengan dokumen berikut :


- Salinan Kad Pengenalan

- Salinan Sijil Kelahiran

- Salinan slip gaji terkini

- Salinan Sijil PhD/Master/Ijazahsarjana Muda/Diploma/Matrikulasi/STPM/A-Level (yang mana berkaitan)

- Salinan Transkrip PhD/Master/Ijazahsarjana Muda/Diploma/Matrikulasi/STPM/A-Level (yang mana berkaitan)

- Salinan sijil SPM

- Sijil-sijil ko-kurikulum

b) Permohonan hendaklah dihantar ke alamat emel di bawah:

--> dwe.jtm@gmail.com

c) Segala permohonan adalah SULIT dan hanya calon yang disenaraipendek sahaja akan dihubungi. Permohonan tuan/puan adalah dianggap TIDAK BERJAYA sekiranya tidak menerima sebarang maklumbalas daripada KWSP selepas 6 BULAN dari tarikh iklan ditutup.

d) Maklumat lanjut jawatan kosong KWSP ini boleh dibaca semula melalui iklan asalnya di pautan di bawah:


-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Pegawai Tadbir Diplomatik M41! Dapatkan 40 Nota Padat, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen A, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen B, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GST & GTP melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!