[MARDI] - Cara Memohon Kerja Kosong


MARDI menyediakan satu sistem membuat permohonan secara online. Anda boleh mengemaskini resume pada bila-bila masa dan menyemak status permohonan jawatan yang pernah dipohon. Segala iklan jawatan kosong di MARDI akan disediakan di dalam sistem ini.

istimewanya, anda tidak perlu hantarkan resume melalui pos atau sendiri kerana sistem permohonan jawatan online MARDI ini membenarkan anda mengisi ruangan resume. Tapi awas, pihak MARDI awal-awal ada mengingatkan bahawa..

"Di bawah Seksyen 5, Akta Suruhanjaya-suruhanjaya Perkhidmatan 1957 (Semakan 1989), seseorang pemohon yang memberi maklumat palsu atau mengelirukan dalam borang permohonan jika sabit kesalahan boleh dihukum penjara 2 tahun atau didenda dua ribu Ringgit Malaysia atau kedua-duanya sekali. Dengan membuat permohonan di dalam sistem ini, anda mengaku bahawa maklumat yang diberi adalah benar dan sekiranya maklumat itu didapati palsu, permohonan anda akan terbatal dan jika anda telah ditawarkan bekerja, perkhidmatan anda akan ditamatkan serta-merta."


P/s: Jadi jika mengidamkan kerjaya di MARDi, intai-intailah sistem permohonan ini selalu ya..

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!