[UPSI] 4 Jawatan Kosong Bukan Akademik


Tarikh tutup iklan ini ialah - 18 Ogos 2011 ini!

Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) adalah sebuah universiti pendidikan yang terulung di Malaysia. Telah mengeluarkan ramai permata pendidikan negara. Mengiklankan senarai jawatan kosong terkini bukan akademik iaitu:

1. KURATOR S48 (1 KEKOSONGAN)
- ijazah sarjana muda kepujian dalam bidang sosiologi, antropologi, sejarah, kaji purba, zoologi, sastera, seni lukis, seni reka, seni halus, seni bina, permuziuman atau konservasi yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya (disyaratkan berpengetahuan dan berpengalaman luas dalam bidang berkaitan, pengalaman kerja selama sekurang-kurangnya 10 tahun).

2. PEGAWAI PSIKOLOGI S48 (1 KEKOSONGAN)
- ijazah sarjana muda kepujian dalam bidang psikologi atau psikologi klinikal atau kaunseling yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya (disyaratkan berpengetahuan dan berpengalaman luas dalam bidang berkaitan, pengalaman kerja selama sekurang-kurangnya 10 tahun).

3. PEGAWAI BELIA DAN SUKAN S41 (1 KEKOSONGAN)
- ijazah sarjana muda kepujian yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.

4. PENOLONG PEGAWAI PENYEDIAAN MAKANAN C27 (1 KEKOSONGAN)
- diploma dalam bidang institutional catering and management yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
Teruskan kegemilangan kerjaya anda bersama UPSI!

P/s: Sila sebarkan peluang ini kepada rakan lain yang mungkin berminat dengan meminta mereka merujuk ke blog ini. Terima kasih.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!