Jualan Pakej LULUS PTD Gred M41 Ditutup!

Satu berita yang baru sahaja kami terima tadi..

Adalah dengan ini dimaklumkan bahawasanya pakej LULUS PTD yang dijual beberapa hari ini untuk kemudahan rujukan calon-calon yang akan menduduki Peperiksaan Bertulis Pegawai Tadbir dan Diplomatik gred M41 akan ditutup jualannya beberapa jam sahaja lagi.

Penutupan jualan pakej LULUS PTD ini ialah tepat pada jam 12.00 tengah malam 09 Mei 2012 (Rabu). Iya.. Jualan ditutup malam ini. Ini diberitakan sendiri oleh penulis dan ketua team TipsPTD iaitu tuan Muaz Hadi. Jadi masih berbaki beberapa jam lagi dari sekarang.

Kami di Blog Tips Kerjaya mengambil kesempatan untuk mengkhabarkan kepada anda hal ini bertujuan untuk memberi kesempatan sekiranya ada di kalangan pembaca kami yang masih berkira-kira membelinya tetapi belum membuat kata putus.

Team TipsPTD juga menyatakan bahawa selepas jualan ditutup, mereka tidak akan membuka semula jualan kepada mana-mana pihak sekalipun sehinggalah sesi peperiksaan PTD yang akan datang yakni sekitar bulan November ini.(Emel di atas adalah daripada salah seorang calon November 2011 lalu yang tidak sempat membeli selepas jualan ditutup. Malangnya rayuan beliau ditolak. Jadi belilah sementara masih sempat ni.)

Sekiranya anda bercadang mengambil kesempatan ini, bolehlah berbuat demikian dengan membuat pembelian Pakej LULUS PTD melalui pautan di bawah:


Sekian, satu makluman daripada kami. Selamat menduduki peperiksaan kepada calon-calon yang terlibat.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!