100 Jawatan Kosong Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia 2013

Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia
Jawatan kosong Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia.

Tarikh tutup: 22 September 2013.

Peluang kerjaya di dalam perkhidmatan awam! SPA - Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia pada ketika ini sedang membuka iklan untuk kekosongan jawatan seperti berikut:

01. Laskar Kelas II Maritim Gred X1

Kualiti yang diperlukan:
- Individu yang berintegriti, memiliki kemahiran interpersonal, daya tahan, komitmen, orientasi sosial serta semangat berpasukan yang tinggi.

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dilakukan secara online (pautan kami sertakan di bawah). Surat menyurat dan resume tidak diperlukan.

b) Dalam bulan september ini, SPA akan melaksanakan urusan pengambilan jawatan beberapa Kementerian / Jabatan (termasuklah Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia).

c) Jika anda sudah berdaftar dengan SPA dan sudah memohon untuk jawatan ini, maka tidak perlu mendaftar semula. Cuma pastikan pendaftaran anda masih dalam 'tempoh sah laku'.

d) Jika belum mendaftar di portal SPA, maka permohonan baharu hendaklah dikemukakan sebelum atau pada 22 September 2013 ini (Ahad) sebelum jam 11.59 malam.

Iklan penuh jawatan kosong ini boleh dibaca menggunakan pautan berikut:


Maklumat mengenai syarat lantikan, gaji, tugas-tugas sebagai Laskar Kelas II Maritim Gred X1 boleh diperolehi melalui:


Permohonan secara online menggunakan Borang SPA8i melalui portal SPA boleh diisi dengan mengikuti pautan yang kami sediakan di bawah:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk lulus! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!