3 Jawatan Kosong Iskandar Regional Development Authority Oktober 2013

Iskandar Regional Development Authority
Jawatan Kosong IRDA - Iskandar Regional Development Authority 2013.

Tarikh tutup: 06 Oktober 2013.

Berlokasi di Johor, Gerbang Selatan ke Malaysia, Wilayah Pembangunan Iskandar bakal menjadi metropolis serantau paling menarik di Asia kelak. IRDA - Iskandar Regional Development Authority telah diberi kepercayaan untuk merealisasikan wawasan ini bagi membangunkan sebuah bandar baru yang meriah di tengah-tengah Asia Tenggara.

Apa-apa usaha tentunya memerlukan bakat-bakat yang terbaik dalam bidang perancangan, pelaksanaan, penyelarasan, kawalan, pengurusan, kewangan dan promosi untuk memastikan kejayaan projek Wilayah Pembangunan Iskandar ini. Bekerja dengan orang lain yang berkongsi keghairahan sama untuk kecemerlangan, cabaran-cabaran baru dan inovasi memang amat menyeronokkan.

IRDA - Iskandar Regional Development Authority menawarkan peluang yang unik untuk menjadi sebahagian daripada pasukan khas yang akan berusaha untuk membawa visi sebuah metropolis Asia baru yang berkembang maju dan mengintegrasikan elemen-elemen industri, perdagangan, gaya hidup dan hiburan.

IRDA - Iskandar Regional Development Authority dengan bangganya mempelawa calon yang sesuai untuk mengemukakan permohonan bagi mengisi jawatan-jawatan kosong di bawah:

01. Vice President of Business Development
02. Vice President of Business Eco-System
03. Vice President of Commercial Stakeholder’s Management

Cara memohon:

a) Semak kelayakan dan keperluan jawatan yang anda pilih dapat dipenuhi.

b) Calon berminat hendaklah mengemukakan permohonan secara atas talian melalui portal Jobstreet. Resume lengkap perlu dilampirkan.

c) Sila ke pautan di bawah untuk membaca kelayakan dan memohon secara online:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dipanggil ke temuduga kerja kerana lemah dalam penulisan resume? Anda patut tahu bagaimana untuk menulis resume kerja yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!