3 Jawatan Kosong Kedai KR1M Sabah Sarawak 2013

Jawatan kosong KR1M - Kedai Rakyat 1 Malaysia di Sabah dan Sarawak.


Tarikh tutup: Tidak dinyatakan.

Perbezaan Kedai Rakyat 1 Malaysia dengan kedai–kedai runcit yang biasa adalah kerana barang keperluan asas seperti beras, minyak, susu tepung, lampin pakai buang dan lain-lain dibungkus dengan jenama “Kedai Rakyat 1 Malaysia”. Sehingga kini, terdapat leebih kurang sebanyak 250 jenis barangan yang telah dijenamakan dengan jenama KR1M dan ini dijangka akan bertambah dari semasa ke semasa.Kelainan yang turut terdapat di Kedai Rakyat 1 Malaysia ini adalah menjual pelbagai barangan yang telah dibungkus semula dalam kuantiti yang lebih kecil dan sedikit bagi membolehkan pengguna yang berpendapatan rendah mampu membelinya.  Antara barangan yang telah dibungkus semula adalah beras 1kg, serbuk kari 100gm dan juga lampin pakai buang dalam kuantiti yang kecil.

KR1M dengan rasa girang, mempelawa rakyat yang berminat untuk menambah pendapatan untuk menyertai mereka di KR1M di Sabah dan Sarawak, bagi jawatan-jawatan di bawah:

01. Penyelia
02. Pembantu Penyelia
03. Pelatih Pengurusan

Cara memohon:

a) Pemohon boleh menghubungi nombor di bawah untuk keterangan lanjut:
- En. Kana (0192651095)
- En. Deen (0193162271)
- En. Khai (0142296283)
- En. Azam (0193809411)

Atau, boleh emelkan alamat di bawah:

--> [email protected]
--> [email protected]

Iklan asal jawatan kosong ini boleh dicapai menggunakan pautan yang kami sertakan di bawah:


----------------------

P/: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk lulus! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!